Skip to main content
Svensk blogg

Det är en ynnest

By November 13, 2012No Comments

att ha möjlighet att nå ut till alla er ! Dessutom att ni skriver tillbaka ! Tack! Det är fantastiskt kul att höra era projekt och träning.

Idag:

1.40 minuters snabb (för att vara mig ) löpning. Tog en sväng upp på det närmsta lilla fjället där de första 200 höjd metrarana var upptrampade och sedan djupsnö. Jag vände innan toppen! Det kändes lätt när jag sprang men jisses vad tung i benen jag är nu (?) . Värre än efter de flesta tävlingar jag har sprungit.

Om ett tag tänkte jag ut i spåren för att mjuka upp mig. Skejt. Pulszon 1 och kanske lite i pulzon 2 också.

Här kommer ett låttips.

Den brukar jag svänga till. För att det är så härligt att dansa!

En av de många stunder som kan göra en lycklig:

Tjingeling!

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!