Skip to main content
Svensk blogg

Den bästa dagen

By July 10, 2012No Comments

är en dag av törst.

Vi i salomons internationella lag hade 3 dagar i Font romeu innan journalister, bloggare och brand ambassadorer anlände. Vi är mitt inne i tävlingssäsong och föregående vecka -Kilians Classic är tänkt som en liten vilovecka. En vecka där vi har tid att umgås. Vi hinner springa långa fina sträckor tillsammans, vi hinner dela den glädjen utan att tänka på en kommande tävling.

Under denna vecka är det även tänkt att vi ska utvärdera nya uppdaterade prototyper. Prorotyper som vi utvärderat och kommenterat under adwanced week som ägde rum i april, som nu har uppdaterats. Jag har fått en specialdesignad sko, som jag ska testa så mycket som möjligt under mina dagar i kandinavien. Jag tror det kommer bli en hit och hoppas att kunna övertyga huvudkvarteret på Salomon att den måste komma ut till försäljning. Den skulle sälja som smör i solsken här.

Efter tre dagar med de bästa kom journalister och bloggare:

Erik Ahlström, Miranda Kvist, RW`s egna Jonas Lund och Johan Henriksson. A.k.a Team Sweden. Jag har bra hållning och klappar händerna som vanligt!

 Innan de anlände hann salomongänget köra tester av motbacke skor..:

Varje loop var 300 höjdmeter. Loved it. Kilian påväg, Mick Donges nästa och sedan var det jag.

Greg och Dean. De är de som filmar och fotar de mesta för salomon. De var dem som fick mig till twitter. Jag älskar att hänga med dem! Kolla in: http://theafricanattachment.com/

Före start. Jag hade precis bestämt mig för att köra 45 K. Det längsta jag någonsin tävlat! Här med Greg, med sin vanliga kommentar- Emelie that´s a joke. Your glasses, a joke. Med hans franska accent. Jag är den skandinaviska glada tjejen med konstiga kläder och den största aptiten av alla i salomon familjen. Då får man stå ut med mycket.

Start. Kilians classic 45 K. Jag var inställd på att lära mig. Äta. Springa i ett bra tempo. Njuta. Det hela slutade i en fenomenal dag. Från mitt innersta kan jag berätta att känslan i löpningen under denna dag var den bästa jag haft. Någonsin.

Här efter 25 K. Pigga ben. Vackra berg. Jag njöt av vartenda litet steg. Jag kände mig stark hela vägen. Vet ni vad jag åt?

Jag åt enormt mycket. Mycket mer än vanligt. 5 gels. 7 kakor. 5 stora godis bitar. 3 jamon serano.

Vet ni vad Kilian åt? 4 godisar.

Pigg och med den bästa känslan jag haft sedan, ja, jag vet inte när.

Veckan har varit fantastisk. Min höst är planlagd och det pirrar till lite när jag tänker på den. Möte med Greg Vollet är alltid spännande. Och vet ni vad? Jag ska testa springa längre lopp i höst. Jag ska berätta mer senare!

Augusti ska jag spendera i USA. De 10 första dagarna är jag själv med en hyrbil. Då ska jag vara i bergen och träna på hög höjd. Colorado. Salomonfolk och annat folk finns i kretsarna så om jag känner mig för ensam är det bara möta upp med dem. Men jag ser framemot att bara vara i bergen också. Själv.

Inspiration:

Hoppas er sommar är fin!

Emelie

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!