Skip to main content
Svensk blogg

Bring it on!

By May 30, 2012No Comments

Hit me! Ecosystem based management, jag är redo! Imorgon körs det. Jag börjar känna mig som jag gör innan en tävling. Något man har lagt ner övning och timmar på. Just inför den här tentan tror jag mycket på att vila sig iform. Ibland funkar det. Det är faktiskt inte att underskatta. Någonstans sitter det jag har snappat upp under föreläsningarna, det finns inom mig. Precis som med styrka och uthållighet.

Här sprang jag upp igår. Jes, jag är less på att springa på gatorna. Så jag hoppade på hojjen, trampade i cirka 10 minuter, sprang uppför i 10 minuter och hojjade sedan hem. Några hundra höjdmeter är bättre än inga alls. Det var 30 cm nysnö. Helt galet. Jag mötte 3 killar som gick samma väg som jag, bara det att de hade jeans på sig, och någon slags musikanläggning med sig. Det var också lite halvgalet. De frågade om jag hade fått en sten i huvudet, och jag frågade dem samma sak. Sedan skrattade vi.

När jag behöver en rast bryter jag av pluggandet med att spela gitarr. Just nu är jag inne på:

Denna låt. Jomenvisst, klart jag måste öva på att plocka även om jag har en tenta imorgon. Det är väldigt fint att jag har fått upp lusten för att spela gitarr igen iallafall.

Dagens lunch: Rökt lax med alg och morotskompott på en bädd av hjärtsallad.

Dessert : 3 rostmackor.

Rökt lax tänker ni, vann hon en sådan ändå? Nix! Jag fick den av två skidalpinister som fick den när de tävlade häruppe. För det är vanligt att vinna lax i Norge.

Och ja. Jag äter sådär nyttigt hela tiden.

Emelie

 

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!