Skip to main content
Svensk blogg

Big days

By January 30, 2015No Comments

skimo

Det låter mycket bättre och mer beskrivande att säga “big days” istället för stora dagar, när man pratar om bra träningsdagar.

Som jag skrivit (och klagat lite) förut så är jag inte i toppform. Än. Men det börjar lossna. Och det är en himla härlig känsla! Jag har ju som aldrig upplevt att ta en riktig viloperiod, men det är alltså såhär som jag tror de flesta som har mellansäsonger känner.

Det är härligt att jobba och se resultat, att inte ge upp. Att känna sig helt färdig efter förmiddagspasset, men ändå ge sig ut på ett till på eftermiddagen. Och sedan upprepa det dag efter dag. Idag är det åttonde dagen jag kör på med bra pass, och tanken är att vila nästa vecka inför VM och få den där extra extra skjutsen uppåt i formen efter denna hårda träning.

IMG_7968

Och efter träningen värmas upp med en brasa. Och smoothie. I denna är det hallon, banan, avokado, lingon pulver och chiafrön. Mums!

Nej nu är det dags för det andra passet!

Ha en fin helg!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!