Svensk blogg

Big city life

By February 28, 2013 5 Comments

Jag kom till Stockholm igår. Smidigt! Lämnade bagen på arlanda tog snabbtåget in till staden. Nästlade mig ut till en bokhandel. Njöt av svenska böcker. Köpte svenska böcker. Njöt av svensk tidning och njöt av svenskt kaffe!

Jag gillade den avslappnade pulsen, för första gången såg jag en charm med Stockholm. Det finns något bra med allt.

Idag intervjuer och möten. Och ikväll flyger jag till Canarias. På lördag springer jag en maraton i bergen. Jag börjar verkligen att se fram emot det! 3 månader av vila ifrån löpning och nu 2 veckor utav feber. Jag kommer att ta det lugnt. Inte pressa. Njuta. Kliva av om jag helt enkelt inte kan springa så långt det första jag gör.

Det är spännande att testa ivarjefall!

Jag håller er uppdaterade hur det går ! 🙂

Emelie

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Sebastian

  Stockholm har sportlov denna vecka 🙂

 • Richard House

  Do you remember the name of the cafe? I love those cups!

  Best wishes för tävlingen

 • Axel

  @ Richard, looks like the corner of Vasagatan and Kungsgatan.

  Och till Emelie, lycka till!

 • Emelie Forsberg

  grand central scandics cafe!

 • Richard House

  Thanks peeps, sounds good!

  Have a great one! keep living the dream, someones got to do it, right?!