Skip to main content
Svensk blogg

Big city life

By February 28, 2013No Comments

Jag kom till Stockholm igår. Smidigt! Lämnade bagen på arlanda tog snabbtåget in till staden. Nästlade mig ut till en bokhandel. Njöt av svenska böcker. Köpte svenska böcker. Njöt av svensk tidning och njöt av svenskt kaffe!

Jag gillade den avslappnade pulsen, för första gången såg jag en charm med Stockholm. Det finns något bra med allt.

Idag intervjuer och möten. Och ikväll flyger jag till Canarias. På lördag springer jag en maraton i bergen. Jag börjar verkligen att se fram emot det! 3 månader av vila ifrån löpning och nu 2 veckor utav feber. Jag kommer att ta det lugnt. Inte pressa. Njuta. Kliva av om jag helt enkelt inte kan springa så långt det första jag gör.

Det är spännande att testa ivarjefall!

Jag håller er uppdaterade hur det går ! 🙂

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!