Skip to main content
Svensk blogg

Att ge allt

By February 13, 2013No Comments

är en härlig känsla. Idag gjorde jag det på det individuella loppet. 1500 höjdmeter. Tekniskt både uppför och utför. Jag tappar sekunder i byten och i vissa slag. Men idag gjorde det mig inget. Jag är helt enkelt ganska så ny. Jag kan kanske inte förvänta mig mer. ?

Men jag gav allt. Och kom sexa! Det var en spännande tävling. Jag hade kontakt med 4 damer framför mig och vi gick om varandra lite hipp som happ. Jag tog några sekunder i utförsbackarna och så tog de tillbaka dem på bytena och i de tekniska partierna.

Detta är andra riktiga individuella tävlingen jag kör och jag blir så otroligt trött. Både psykiskt och fysiskt. Det är spännande! Men jag vill vila nu. Och det ska jag göra efter vertikalen imorgon.

Det är vackra omgivningar.

Den här är till dig LG! Kanske inte sur men lite trött!

Höres!

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!