Skip to main content
Svensk blogg

Asfalts löpning!

By May 19, 2014No Comments

Ja tro det eller ej 🙂

15 km med 1100 meter, 10 km på väg och 5 km på elljuspår. 1.16- Tvåa efter Cristelle, världsmästarinnan på vertikala kilometrar och motbackelöp. Jag är nöjd, men såklart önskar jag att jag också kunde bli sådär stark i uppförsbackar. Men vi tränar olika och jag antar att när man är allround som mig är det svårt att bli riktigt bra på allt 🙂

Det var härligt att springa “snabbt” igen! Hela våren har jag ju haft en liten seg start på sommarsäsongen, med de två fallen, feber och antibiotika.

På söndag är det Zegama, min första stora tävling för iår. Och även den första skyrunningen tävling jag sprang för två år sedan!

Som ni förstår kunde min uppladdning vart bättre. Men jag kan som inte göra något åt det nu. Jag vet att jag kommer njuta av varenda sekund trots att jag antagligen inte kommer att kunna ta mig runt särskilt snabbt. Men det är en sån fin stämning och så vackra berg!

Hej så länge!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!