Skip to main content
Svensk blogg

Andra världscupen och magsjuka

By January 28, 2014No Comments

var ingen större hit. Under lördagens individuella tävlingen blev jag illamående och svimfärdig. De 1500 höjdmetrarna med tekniska viaferrata partier var extremt jobbiga. Men det var som svårt att veta om det var tillräckligt ungt för att bryta.

Ni ser, jag ser inte ut att må toppen direkt. Trots att jag inte hade en bra tid så kom jag på femte plats. Jag tänkte att det var höjden och kanske något jag hade ätit som gjort mig dålig så jag bestämde mig för att tävla på söndagen också.

Då hade jag inte ätit sedan lördags morse. Men det var en kort vertikal så jag kunde bara stänga av och köra. Jag blev 4. Spännande hur man kan stänga av och bara köra.

Ibland går det och ibland inte. Det är svårt att veta. 

Just nu är jag i viloläge och hoppas att magsjukan ska gå över till fredagens sprint.

Hoppas ni är friska och krya!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!