Skip to main content
Svensk blogg

Äkta skyrunning!

By July 15, 2013No Comments

Oh la la vilken fin tävling Ice trail var! Den mest krävande jag sprungit hittills. Det kanske inte låter mycket med 65 km, men lägger man till att det är 10 000 höjdmetrar (upp och ned) samt att den går upp på 3 800 möh och det mesta av tävlingen går på över 2 500, det är glaciärer, scrambling och teknisk löpning på större delan av de 65 km så låter det lite tyngre.. 🙂

 

Jag slutade 10 totalt och första dam. Över en timme till andra damen, och för att rättfärdiga det så är detta den terrängen som jag känner mig som mest hemma i.

9 timmar tar på krafterna men jag känner mig ganska fräsch idag faktiskt. Det var inte racing mood på mig igår då jag inte hade någon att tävla emot.

Detta är bra, eftersom på fredag börjar EM i skyrunning!!

Jag är så otroligt glad att ha sprungit denna tävling och så himla stolt över alla som slutförde den. Det är verkligen den mest krävande tävling jag sprungit. Gooo folkens!!

Hej så länge!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!