Skip to main content
Svensk blogg

Vardag!

By January 10, 2013No Comments

Måndagens bild. Det var blåsigt. Dålig sikt. Men okej snö att skida upp i. Vacker kam att scrambla runt på. Sketchy snö att åka ned i! Bristande skare. 1000 höjdmeter av blandad njutning. Vad driver oss uppåt?

Tisdag. Skola. En jogg! Attans vad skönt det var! Tilltänkt “speed” träning i backen. Jag var trött! Kunde inte gå särskilt snabbt och det slutade med bara några hundra höjdmeter.

Jag botade tröttheten med choklad. Jag älskar choklad. Men just nu så känner jag för att minska sockerintaget för ett tag. Även om jag tror att lite socker kan vara bra om man rör på sig. Nåväl. Igår gav jag speedträningen ett nytt försök och kroppen kändes mer som vanligt då. Så det var skönt! Jag tänkte även på att mina hamstrings var lite stela ifrån den minimala löpturen jag gjorde i tisdags. Så jag gjorde baksida planka några minuter. Jag hoppade också i en lång trappa. Varför? För att träna vaderna litegrann.

Hej så länge!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!