Skip to main content
Svensk blogg

Träning?

By May 29, 2012No Comments

Det här var allt jag såg på min springtur igår. Det är nästan juni! Jag vill ha sommar. Jag har verkligen kommit in i en period där jag längtar. Längtar till allt jag inte har. Men snart så. Då är jag hemma i Höga kusten!

Jag var inte ett dugg motiverad att ta mig ut igår. Varför gjorde jag det då? För jag vill bli bättre. Jag vill få in fler mil per vecka. Jag vill bli uthållig.

Man kan lura sig själv litegrann också.. Jag tänkte att ju snabbare jag springer, desto snabbare får jag komma hemma och äta middag.

Man är ju lättlurad. Och såklart kände jag mig jäkligt nöjd när jag kom hem. 7 km, varav 4 av dem i 4- fart.

Träning:

Jag tycker det är kul att läsa om hur andra tränar. Det är kul att se hur Andreas och Petra, vilka båda är med i team salomon lägger upp sina veckor.

Här kommer min träning för föregående vecka:

Måndag: vila

Tisdag: vila

Onsdag: 4 timmar skejt (återhämtning) Styrka genom cirkelträning

Torsdag: 5 km löpning (återhämtning)

Fredag: vila

Lördag: 8 km ( 5.30 tempo. typ) Lite styrka. Blev mest hetsad till att göra pull ups.

Söndag: 4 km, Tur och retur till Holt. Vägen genom lyslöpan är 200 meter kortare. 🙂

Kul?

På fredag far jag till Göteborg! Salomon trail tour med 21 km. Har hört att banan är fantastisk. Jag glädjer mig. Men innan dess ska jag bli färdig med en av kurserna. De bockas av en efter en.

Ed: kommentar i föregående inlägg. Mycket klokt.

/ Emelie

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!