Svensk blogg

Race rapport ?

By December 7, 2012 4 Comments

Kan vara väldigt roligt och intressant att skriva. Det blir som en liten utvärdering och reflektering.

Men ibland kan det kännas lite tjatigt. Att försöka återge känslan som fanns. Som var. Mina reflektioner kommer i pappersformat i RW´s nummer i Januari. Då kändes det inte tjatigt att skriva, men om jag dessutom ska skriva det här. Ja ni förstår ju att det blir som kaka på kaka. Vilket i tanken inte är dumt iofs..!

Men men. Nu är vintern här och tankar tänks och reflekteras.

En sak vet jag och det är att berg gör mig lycklig! Vad gör er lyckliga ? Vad behöver vi egentligen för att vara lyckliga?

Tjingeling

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Jenny

  Hej! Löpning i dåligt väder och komma in och känna sig pigg. Ja helt enkelt den där “känslan” som bara löpning ger.

 • Petter

  Goa människor gör mig glad!

 • Erik Boye

  … Det var nästan omöjligt att skilja på lycka och sorg. En vår räckte bara några få ögonblick. Sedan kom sommaren så hastigt att rågen som växte på åkrarna bara tycktes vara som ett blont hår som häftigt reste sig på ända i förskräckelse för den kommande hösten, som inföll under några korta ögonblick och strax efterföljdes av en snöstormande vinter vilken rasade ut lika fort som en kärve säd rusar genom ett tröskverk.

  Harry Martinson

 • Diana

  Har funderat en hel del på just den frågan tidigare och kommit fram till att äkta lycka, den inre glädjen får jag igenom mina träningspass.