Skip to main content
Svensk blogg

Projektplanering hemmavid

By August 12, 2013No Comments

Till vacker utsikt. Och solnedgång, äntligen! I juni hade jag lite svårt att sova med allt solljus som strömmade in genom fönstren. Nu sitter jag och planlägger hösten och kommande vinter. Det känns spännande! Jag ska springa och åka skidor och klättra lite. Jag ska även fortsätta läsa små kurser inom fysiologi. Och franska! 

Sedan jag kom hem till Skandinavien så har det känts som att vilan har gett resultat! Jag startade träningen med att springa ganska fort och kort på Salomon Trail Tours draklopp i Sundsvall. Det var skönt att låta benen gå!

Nu i Tromsö har jag kombinerat kortare pass med kosturer till fjälls! Denna vy är bland de vackraste jag vet. Lyngen. Det ger mersmak!

De kortare passen har jag verkligen längtat efter. Hela sommaren har jag “bara” vart ute på långa upptcäksfärder till fjälls. Känns det som. Så nu njuter jag av korta morgonjoggar och lite snabbare pass på eftermiddagen. Blandat med fjällturer såklart 🙂

Korta pass bygger upp!!

Uppbyggande är också en surdegssmörgås efter ett löppass.

Hej så länge!

 

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!