Svensk blogg

Ont!

By March 5, 2013 2 Comments

Det är inte nådigt vad ont jag har i framsida lår sedan i lördags. Jag haltar fram som en gammal gumma. Och mina dagar spenderas vankandes längs canarias strandlinje. Det är en vacker horisont och stora vågor.

Nu har mina salomon kamrater lämnat ön och jag är själv. Fint med ensamtid och tid att fixa, läsa och dona.

Imorgon far jag till Nya Zeeland för ett projekt med Salomon. Anna Frost har sin bas där och vi ska bl.a hälsa på henne. På bilden ovan springer vi de sista kilometrarna av San Fran 50 miles i början på december. Jag ser framemot att upptäcka vackra berg och stigar, träffa ursprungsfolk och massa annat spännande folk på NZ!

En bild ifrån tävlingen. Spirande grönska i bergen.

Ha det gott!

Just det, jag vet ej hur mycket tid jag kommer att ha till att uppdatera bloggen på NZ. Förhoppningsvis mycket! Men min facebook sida kommer jag däremot prioritera att uppdatera så om ni vill hänga med på detta äventyr på fb så är min sida: Emelie Forsberg.

Emelie

 

 

 

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

  • Niclas

    Du kommer nog gilla NZ, bergen är inte jättestora, men kan vara väll så branta och har en massa charm. Bor sen ett år tillbaka här nu men mycket kvar att utforska. Så jag väntar på mycket fina tips och läsning om bra platser att springa på. Ta tid och se många platser, det är en väldigt varierande miljö.

  • Chris

    Ser att både du och Frosty är anmälda till Tarawera Ultra Marathon. Skulle gärna sticka ned och springa själv, men det lär inte bli än på några år…

    Hoppas ni får det superskönt i den nya zeeländska sensommaren!