Svensk blogg

Och avslutar veckan

By August 18, 2014 3 Comments

med cykling. Det är en superfin tur att ta ned till sjön passy. Så kan man bada och cykla hem igen. Det kanske är runt 60-70 km, med 1200 höjdmeter så en alldeles lagom återhämtningsdag!

Denna vecka har vart en grym träningsvecka, och jag tänker att denna vecka ska bli ungefär likadan. Trots Matterhorn ultraks som går på lördag. Jag tänker inte vila inför den tävlingen, trots att jag kommer få väldigt hårt motstånd av Kasie Enman. Väldigt mycket hennes smak denna tävling. Springbar och ganska mycket metrar. Det blir spännande!

Jag har även skidat i veckan! Testat nya skidor inför kommande säsong. Himla bra skidor. Bra flytförmåga och fortfarande bra i isiga förhållanden. 

Hej så länge!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Ingmarie/blog.nemonisimors.com

  Grattis igen du fantastiska människa!
  jag letar febrilt efter Italienloppet men hittar det inte. Kan du kanske klistra in länken? Och gärna om du vet något motbakkelöp också. 🙂
  Lycka till på nästa race!
  Och tack för din inspiration!

 • Sofia

  Jag undrar hur du äter för att hålla energin uppe och kan fortsätta bygga upp dig trots så mkt hård träning. I förhållande till de mil du lägger bakom dig varje vecka springer jag bara ca 50km/ veckan! Tycker jag är konstant hungrig!! Har du några bra tips!??

 • Emelie Forsberg

  Hej!
  Ingmarie:http://www.giirdimont.it/website/it/
  Superfin tävling! Vk hittar du överallt!

  Sofia: jag äter ganska mycket, men inte överdrivet ändå i jämförelse med “en vanligt” arbetande person. Säg att jag gör av med 1000 kcal mer än en vanligt tränande person, och det är inte så mycket när det kommer till mat..

  Jag äter det jag är sugen på och det blir ganska varierat. Mycket vegetariskt och ganska mycket desserter..
  Allt gott!

  Emelie