Skip to main content
Svensk blogg

Mitt första löparläger!

By June 27, 2013No Comments

Det var fantastiskt härligt att få dela alla löparupplevelser med nytt entasuastiskt folk! Delad glädje är verkligen dubbelglädje.

Vi hade tur med vädret!

Första dagen sprang vi till Sylarna och den gruppen som ville springa mer sprang upp mot Storsylen! Riktig fjällöpning 🙂

Och såklart har vi haft goa pauser.. Ibland fler och ibland färre 🙂

Andra dagen sprang vi till gåsenstugorna, en längre variant och en kortare. Mysiga stugor utan rinnande vatten och elektricitet. God stämmning när alla hjälps åt med vardagssysslorna!

Sista dagen sprang vi i Tjallingedalen ned mot Storulvån (där vi även startade). Tjallingedalen är helt ostigat och där fick vi uppleva vacker och orörd natur! Och det är så roligt att finna sin egen väg!

Och vi har haft en egen massör med på turen. Johan har gett oss massage vid behov. Hur underbart är inte det?

Dessa bilder var bara ett axplock av det vi har upplevt. Jag kommer nog dela med mig fler till er. För det var så himla fint.

 

Nu ska jag strax hoppa på fluget till Geneva och imorgon står jag på startlinjen för en Vertikal kilometer i Chamonix. Och på söndag en marathon!

 

Må så gott och njut av sommar och jordgubbar!

 

Emelie

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!