Svensk blogg

Inspiration!

By March 28, 2014 4 Comments

Ifrån Kilians 2013 projekt finns här!

Intervallerna går bra 🙂 Trots att det var länge länge länge sedan jag körde sådant. Jag märker att jag inte är van. Men redan efter några pass börjar kroppen att anpassa sig. Bli mer bekväm med att ligga i hög puls.

Så här kan mina dagar se ut nu. Ganska korta pass.

Så här kan det också så ut:

Idag ska jag ha kontors dag till att börja med. Sen om solen kommer fram så tar jag mig säkert en tur.

Hej så länge!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Sandra

  Jo jag är nyfiken på en sak! Måste man springa 4-5 timmar per dag för att kunna ge sig på dem lopp du springer ? Jag tycker att dessa lopp du springer verkar riktigt häftiga men alla kan ju inte springa på heltid som du! Jo jag undrar också hur du tränade innan du blev upptäckt av salomon? Jobbade du något då eller har du alltid sprungit på heltid? Är iaf grymt imponerad av dig som kan springa så snabbt i så svår terräng och låååååångt! 😀 jag hoppas att få träffa dig något gång 😀

 • Emelie Forsberg

  Man måste inte springa 4-5 timmar per dag.
  Jag gör inte det heller. När jag studerade och jobbade på heltid samtidigt så sprang jag ungefär lika mycket som jag gör nu. Bara det att jag inte gjorde annat än att jobba, plugga, springa och sova…
  Ja testa en tävling! Bara du har ok grundträning så går det nog an att springa !
  Lycka till!!!

 • sandra

  Oj det var bra gjort. Att kunna springa ungefär som du gör nu samtidigt som heltidsjobb och studier är grymt imponerat. Det är min dröm att kunna göra. Vad jobbade du med då och hur kunde dem dagarna se ut? Förlåt om jag ställer så många och konstiga frågor men jag är så nyfiken hur du lyckats. Du är nog den coolaste människan jag vet. Såå coolt att du kan typ flyga fram i svår terräng och hur länge som helst. Du har verkligen inspirerat mig till ultra och trailrunning och fått mig att lämna asfalten helt. Tack emelie, du är min största insprationskälla !

 • Anonymous

  Håller med Sandra, grym inspirationskälla !