Skip to main content
Svensk blogg

Husky podcast

By October 4, 2013No Comments

Sitter hemma i köket i Tromsö med en kopp kaffe och ska jobba lite. Sylten kokar på spisen och det är skönt att vara hemma.

Benen känns ok efter 100 km tävlingen i lördags. Det var det längsta jag någonsin sprungit! Det är alltid spännande att ta några steg utöver de vanliga stegen..

Nämde jag att nästan hela tävlingen gick över 3000 möh? Det gjorde den. Och jag är inte van att vara på så hög höjd. Hjärtat hamrade febrilt i de tolv timmarna som jga var ute och sprang. Nära maxpuls. Så hjärtat slog som om jga sprang en 10 km tävling men benen kändes som om jga sprang en 100 km tävling..

Det ska bli intressant att se om det tar längre tid än vanligt att återhämta mig.

Har varit hemma i Höga Kusten också.

Klättrade och plockade svamp! Stora kassar fylldes med trattkantareller!

http://huskypodcast.wordpress.com/2013/10/01/avsnitt-sexton-emelie-forsberg/

Innan jag for till usa så träffade jag Magnus som gör Husky podcast. I tidigare avsnitt har han pratat med mr Hellner, Ninis på Tarfala, BAMM med Erik Ahlström och en massa nadra spännande profiler! Magnus är en himla trevlig kille! Det är alltid trevligt när man träffar folk som man genast tycker om!

Nåväl. Idag är det kanelbullens dag. Så jag ska jobba vidare, springa lite och sen baka några bullar!

Trevlig helg!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!