Skip to main content
Svensk blogg

En typisk lördagkväll

By February 22, 2014No Comments

Är ganska lugn här i Lyngseidet. Efter långa dagar utomhus blir jag ganska mosig och vill mest bara kosa mig i soffan när jag kommit hem.

Idag startade jag dagen med intervaller. Alltid äkta glädje efter jag fått till ett sådant pass! Idag körde jag och en vän 4x 10 minuter. De längsta intervallerna är de jobbigaste tycker jag. Därför är det bra att köra dem.. 😉 2-5 minuter är ju stört jobbiga de med, men de går ju över snabbar än man hinner blinka.

Foto: Seb Montaz- Rosset.

Just nu filmar vi för salomon running häruppe. Episoden om mig heter Into the light och kommer ut i april. 

Hej så länge!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!