Skip to main content
Svensk blogg

En liten nutids analys

By October 25, 2012No Comments

Jag var på läkarundersökning för någon dag sedan och vi kom att prata om min säsong.

17 tävlingar sedan i april. Det blir i snitt en tävling varannan vecka. Från 10 till 84 kilometer.

Pallplats på alla utom 2. Då kom jag femma. Jag är nöjd. Och jag börjar känna att jag kommer uppskatta mina inplanerade vilodagar efter La course des Templiers. Jag är pepp på att springa. Det kan jag inte förneka! Speciellt inte när jag kommer till nya berg och temperaturen är lagom och det inte är snöstorm! Så jag hoppas hoppas att jag gillar Templiers för då springer jag North Face 50 miles i San Fran. Och det verkar så himla härligt att få avsluta säsongen där.Det låter spretigt. Som att jag vill springa. Vill avsluta säsongen. Vill vila. men ändå inte. Det får vara så. Ibland är det ju så.

Jag har även skaffat en hemsida ( med hjälp av datakunnige Mikael Björk ). Varför det då? Tjaa det kan man fråga sig. Hehe. Jag har svar men jag orkar inte skriva ner dem. Klart jag har svar! Jag gör inte något överrilat när det kommer till jobbiga datagrejer.

Den är fortfarande under uppbyggnad den kommer bli bättre! Men kika gärna in hos mig!

Ska jag vara kvar på RW? Såklart. Jag är ett hängivet fan av RW. Och jag gillar att blogga här. Dessutom är Jonas, Stefan och Jojje sköna lirare! Och sådana gillar jag.

Nu om nu:

Jag njuter av snön på ett ambivalent sätt. Jag borde packa. Jag borde studera. Men jag sitter framför brasan och tänker på hur mycket jag älskar löpning. Och vad lycklig jag är som har ett sådant fantastiskt extrajobb. Och att jag vill dela löpningen med alla andra som älskar att springa. Prata om löpning. Träning. Skador. Skadeförebyggande. Kost. Ja allt som gör en människa till en starkare löpare helt enkelt.Att vakna upp i bergen.

Och om jag inte skriver innan söndag så går starten 05.00 (galna fransmän! Det är ju en snabb tävling!) Vid 12 borde jag närma mig den sista milen. Så ni vet!

Ciaooo!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!