Svensk blogg

Déj’a vu

By November 15, 2012 2 Comments

Vi har alla vart där. Man vill ha motivation. Man har ett mål. Men det ibland är det svårt att uppnå. En hopplöshet. Varför finns inte motivationen där?

Usch vad jag klagar. Ursäkta mig för det. Det är ju en sådan liten droppe i havet. Som lätt blandas ut i alltet. Så sluta klaga nu Emelie!!! Jag är kräkless på mig själv. Förstå vad självisk jag är.

Jag vill ha sommar så jag kan springa i bergen. Eller fokus på vinter så jag slipper tänka på att jag “borde” springa. Folk säger att det är inte bara och springa 50 miles hur som.. Men men. För mig ska det bli så. 50 miles hur som. Vi är gjorda för att springa folkens!

Och ja, gårdagens träning:

Topptur. Snabbt uppför.

Core träning! Jajjemänsan, idag träningsvärk.

Avslutningsvis: jag springer för att jag älskar det.

Bilden är ifrån en fin springtur på Mont Blanc. Här nästan nere. Det är en känsla jag ska hålla kvar i. När man har lyckats med någonting som man anser som stort.

Hej så länge!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Lotta

  Klaga på du…ett litet tag. Men visst är det så att vore allt bara sun & fun & lättvindigt, så blir det hela lite utslätat till slut..eller ?
  All the very best från stenbockens förlovade land (han är fortfarande uppe där och strosar omkring)!
  Lotta

 • Josefin – overthetop

  Det är klart du får klaga. Känner ibland likadant själv, speciellt den här tiden på året och ifrågasätter hela träningen. Varför gör jag detta? Men som du säger, jag älskar att springa!! Och håller man i nu, även fast det känns tungt, har man igen det flera gång om när allt lossnar. Pepp pepp!!
  Kram från Josefin