Skip to main content
Svensk blogg

De individuella målen

By August 15, 2013No Comments

Tänk vad härligt att vi har så olika och annorlunda mål. Tänk vad mycket vi har att inspireras av!

Igår kväll sprang jag en tävling här i Tromsö, 5 km i elljusspåren. Lite kuperat men mycket raskare terräng än vad jag normalt springer. Under dagen igår var jag på en långtur i Lyngen, ett område öst om Tromsö med sanslös mängd av berg som stupar rakt ned i fjordarna. Den turen blev cirka 4 timmar.

När jag kom hem därifrån så åt jag middag. Färsk lax (så härligt att vara hemma i Tromsö för fisken är så fin och färsk!) och linssoppa. Dessert två koppar varm choklad.

Kl 18.15 hade jag slurpat i mig det och kikade ut genom fönstren och såg att solen hade motat bort alla moln och kvällen var underbar. Så jag bestämde mig för att springa den där korta tävlingen. Och det var ju bra, för jag vill ju få till några kortare, snabbare pass och vad är inte bättre än en liten tävling för att ge det lilla extra?

Jag slutade femma totalt och sprang väl fortfare än vad jag gjort på länge. Och jaa, det var utanför min komfortzon. En liten rolig och lekfull utmaning!

Hej!

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!