Skip to main content
Svensk blogg

Dagens outfit!

By July 25, 2014No Comments

Kanske mitt enda inlägg om min outfit..?

I flera veckor nu är det saker som jag har behövt att köpa, men jag drar mig för att gå till butikerna och handla. Jag klarar mig alltid. Speciellt när det kommer till kläder. Det enda som jag har, i klädväg, som är riktigt fräscht är träningskläder.. Men det är ju i dem som jag spenderar mest tid i så vad gör väl det.

Igår fick jag dock ett paket med en superfin klänning, och vad som gjorde den ännu finare var konceptet bakom. Nästa gång jag behöver köpa något ska jag nog bara gå in på deras hemsida och beställa..Då behöver jag ju inte traska till butiken!

Handgjort, bra kvalitet, fairtrade och passion!

www.nobale.net

Ha en fin dag!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!