Skip to main content
Svensk blogg

AXA fjällmarathon !

By August 1, 2014No Comments

Nu är det bara några få dagar till jag far hemmåt till Jämtlandsfjällen och Axa Fjällmarathon!

Jag glädjer mig en massa! Bilden nedan är ifrån min första fjällmara 2009. Vilka minnen. Min första tävling!

Det är ju en hel vecka av en massa skoj och tävlingar, kika in här om ni vill läsa mer!

Jag tänkte vara med på Ottfjället upp 6 km och 600 höjdmeter på onsdag sen tänkte jag nog testa fjällsprinten på torsdag också!

Och såklart Fjällmaran på lördag! Himla skoj! Det blir en rackarns bra träningsvecka, och såklart hoppas jag kunna slå min gamla tid på maran. Det skulle vara roligt. Sprinten och motbacke löpet kommer jag nog vara lite trött när jag springer för just nu tränar jag en massa. Långa dagar i bergen. Sånt som jag gillar, men inte gör så mycket när det är en massa tävlingar. Så efter fjällmaran ska jag ta det lite lugnare igen.

Ska ni springa fjällmaran? Tell me! Och fråga gärna om det är något ni lurar på!

/ Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!