Skip to main content
Svensk blogg

Återhämtning, studering och summering.

By April 24, 2012No Comments

Färska scones och mängder av te och citronvatten. Jag hälsar på min syster. Hon bor i en by söder om London. Så det passar med scones, jag tar seden dit jag kommer.

Muntlig examen på Fredag, så förutom att äta scones så sitter jag och hammrar in de 40 artiklarna vi ska ha läst. Det kommer bli väldigt skönt att ha avklarat examen inför tävlingen på lördag! Jag kommer dra en lättnadens suck när jag pratat klart om populationsdynamik, årliga cykler och smågnagare.

Summering: 2 vinster, 1 andraplats och 1 tredjeplats. Bra jobb teamet! Längtar till nästa lopp då vi ses! På tal om andra traillopp så har jag reviderat mitt schema. Ska strukturera upp min ledighet lite bättre.

Vårlöpning på den engelska landsbyggden. Idag ett lugnt pass, imorgon intervaller. Det blir bra, min syster är snabb!

Tjing.

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!