Skip to main content
Svensk blogg

Ambiten, klättring och vila

By April 6, 2012No Comments

Jens, du frågade för ett tag sedan om man kan kalibrera intervallerna själv på ambiten; jag antar att du menar en funktion där du ställer in: uppvärmning 5 min, intervaller, 1,2,3, osv? Dessvärre kan man inte göra det på denna första utgåva. Vi har haft 2 representanter från suunto här som vi har pratat med om vad som vi tycks saknas / bör förbättras på ambiten och till nästa utgåva ska intervall funktioner läggas till. 🙂

Annars är jag nöjd med gps funktionen, har testat lägga in en del waypoints via movescount ( från en karta ) vilket har fungerat utmärkt.

Det andra som jag finner intressant är att man ser hela springturen samt puls och höjdmeter! Så bra träningsdagbok!

Lite klängande mellan löpnings sessionerna.

Den stora, underbara, trail-hängivna salomonfamiljen!

Buhu. Extremt teknisk downhill i en stenig canyon där jag försöker hålla tempo med kilian jornet gav detta resultat. Dock vet jag inte vad som hände, för jag kände inget förrens några timmar efter löpningen. Det är OK Idag ivartfall.

Jag tror jag nämnde det i förra inlägget men det är helt magiskt att se kilian flyga utför backar.

 

Tjingeling!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!