Svensk blogg

3 ultra- 3 vinster=

By September 29, 2013 7 Comments

World Champion i ultra distans i skyrunning!

Jag har skrivit om de två andra: Transvulcania 84 km som gick i maj samt Ice Trail 65 km i mitten på juli.

Och igår var det sista deltävlingen Uroc 100 km. Det var en snabb bana, mer än 30 km på någon slags väg. Det var nyy för mig och trots de vackra omgivningarna är jag glad att jag tog mied min telefon så jag kunde lyssna på musik.

Om jag hade varit acklimatiserad tror jag att tiden kunde ha blivit runt 10.30 iställer för 12 timmar. Det var springbart hela tiden men hela sträckan gick över 3000 med toppar på 3700!!

Jag som har vart hemma på havsnivå. Dock har jag ju varit i alperna men det är 1000 m så det blir stor skillnad faktiskt! Under hela tävlingen hade jag nästan maxpuls.. kändes det som.

Nu är det dags att flyga hem till Sverige!

Hej så länge!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Frida

  Stooort grattis Emelie!

 • MB

  Otroliga Emelie, det är så roligt att följa dina fantastiska prestationer! Stor inspiration för mig.
  KRAM och GRATTIS!

 • Andre’

  Du är tamefan otrolig!! ;0)
  Stort Grattis!

 • Edward

  Jag följde tävlingen på irunfar.com. Det var himla kul. Mycket starkt jobbat. Grattis till vinsten och din första 100k!!!

 • Patrick Joyce

  Otroligt bra! Får vi se dig på UltraVasan nästa år? 90 km från Sälen till Mora. 750 löpare är anmälda. Skulle det inte vara kul att bli den första vinnaren av Sveriges största ultralopp?

 • Wow, stort grattis! Häftigt!

 • Nyfiken

  Hej Emelie! Jag skulle vilja rådfråga dig om något bra härligt lopp i bergen som inte ligger allt för långt bort lr som är för dyrt. 😀mejla mig gärna tack.